VVD Lokaal Netwerk Groningen

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is opgericht in 1948 en werkt en denkt vanuit het liberalisme. Bij de VVD gaat het om de waarden:

  • Vrijheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Verdraagzaamheid
  • Sociale rechtvaardigheid
  • Gelijkwaardigheid 

Ook de Groningse VVD'ers maken zich hier elke dag sterk voor!

De waarden van de VVD zijn vastgesteld en uitgewerkt in onze Beginselverklaring. Onderwerpen zoals bijvoorbeeld het liberalisme, staan beschreven op de website van de landelijke VVD.

Gemeente GRONINGEN

De Groningse VVD-politici berichten regelmatig over politieke thema's, hun activiteiten en de standpunten van de VVD op hun persoonlijke webpagina's (zie 'Home') en bij 'Standpunten'. Algemene informatie over de VVD in de Groningse politiek staat onder het kopje 'Politiek en Fractie, Gemeenteraadsleden'.

Daarnaast wordt op deze website ook bij 'Nieuws' informatie geplaatst over VVD Lokaal Netwerk Groningen & de actuele politiek in gemeente Groningen. Verder kunt u onder 'Nieuws' (en bij doorklikken het 'Nieuwsarchief') o.a. verslagen vinden van Politieke Café's, werkbezoeken van Kamerleden en informatie over bijvoorbeeld verkiezingen en afdelingsactiviteiten.

De agenda met data en aanvangstijden staat onder 'Activiteiten'. U bent van harte welkom op onze bijeenkomsten! Zie ook 'Lokaal Netwerk, Leden en Bestuur' rechts op deze pagina voor meer informatie.

LID WORDEN?

VVD-leden zijn enorm belangrijk voor de VVD, zij maken de partij tot wat deze is. Op deze website en op de website van de landelijke VVD kunt u informatie vinden over onze partij. Bijeenkomsten zoals de Liberale Borrels en Politieke Cafés (zie voor data en locatie activiteiten) zijn gratis en voor iedereen toegankelijk, ook voor niet VVD-leden. Het is een mooie gelegenheid, om op een informele manier met onze politici en leden in contact te komen en over politiek de discussiëren. Wilt u lid worden van de VVD, dan kunt u zich aanmelden via het digitale formulier.

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN

U kunt contact met ons opnemen via de contactadressen vermeld onder 'contact' rechts op deze pagina. Wij zullen uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk beantwoorden.