Sander van der Dussen

Foto Sander van der Dussen
Hoi VVD-fans en geïnteresseerden,

Even voorstellen: Sander van der Dussen hier, 22 lentes jong en oorspronkelijk uit het gezellige Friesland. Op dit moment zit ik midden in de laatste loodjes van mijn studie technische bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool, en ik heb goede hoop dat ik dit jaar dat felbegeerde papiertje in handen mag krijgen.

Misschien herkennen sommigen van jullie me al van mijn avonturen bij de JOVD en de Hanze Studentenbelangen Vereniging (HSV). Daar heb ik flink wat kennis opgedaan en ervaringen gescoord. Nu sta ik te popelen om mijn enthousiasme en energie in te zetten voor de VVD Groningen-Haren.

Mijn missie? Ik wil van onze VVD-club een levendige boel maken. Niet alleen een plek voor serieuze politieke praat, maar ook een plek waar we gewoon lekker gezellig kunnen doen. Laten we samen lachen, van elkaar leren en ervaringen uitwisselen.

Met mijn achtergrond in politiek en mijn passie voor gezelligheid hoop ik de boel hier een beetje op te schudden. Laten we werken aan een VVD Groningen-Haren waar iedereen zich thuis voelt en waar we samen iets moois opbouwen.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en samen te bouwen aan een sterke en bruisende VVD-afdeling!