Uitnodiging meepraten over de binnenstad

Wil jij ook meepraten over de binnenstad? De komende jaren gaat er veel veranderen. Graag nodigen wij jullie uit om hierover met ons in gesprek te gaan. Tijdens deze borrel worden niet alleen de scenario’s besproken maar horen wij graag jouw mening over deze plannen. Hoe zien jullie de toekomst van de binnenstad en wat zijn jullie ideeën bij een toegankelijkere en sfeervolle binnenstad?

Begin september heeft het college verschillende scenario’s voor de binnenstad gepresenteerd. Hier krijg je al een aardige indruk hoe de binnenstad er eventueel uit kan zien. Let wel; het gaat hier om schetsen, dit zijn nog geen definitieve ontwerpen. 

Bekijk ze hier

Deze plannen moeten ervoor zorgen dat de binnenstad aantrekkelijker en toegankelijker wordt. En er als het ware een huiskamer gevoel wordt gecreëerd. Met het verdwijnen van de bussen van de Grote Markt is al een eerste stap in deze richting gezet.

De woordvoerders Sabine Koebrugge en Max Blom zullen toelichting geven op de ontwikkelingen en daarnaast heeft de fractie Gavin van Osnabrugge uitgenodigd die namens de gemeente een inhoudelijke toelichting kan geven op de ontwikkelingen.

Wil je ook meedenken over de toekomst van de binnenstad? Of ben je nieuwsgierig naar de plannen? Dan zien we je graag aanstaande donderdag om 20:00 uur in de Time-Out.